4 Haziran 2010 Cuma

Kurtlar Vadisi Pusu 93.Bölüm

Kurtlar Vadisi Pusu 93.Bölüm,Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm,Kurtlar Vadisi yeni bölüm

Ilk olarak sitenin içeriğinde beklediği seo kuralları. Ikinci ana bakışı ise, web üzerinde bu siteye diğer sitelerin ne kadar değer verdiği. Zira, google içeriğe bakarak bu içeriğin özgün olup olmadığını anlamakla birlikte içerikte yer alan bilgilerin ne kadar kaliteli olduğunu anlayamıyor. Bunun içinde yürüttüğü temel mantık bir sayfaya ne kadar farklı siteden ve sözüne güvenilir siteden link verilmişse bu sayfada yer alan bilgiler o kadar değerlidir felsefesi.

Olayı bu kadar basite indirgemeye kalkarsam büyük bir hataya düşeceğimi biliyorum. Her ne kadar iki temel bakış bu ise de google daha yüzlerce kıstas kullanıyor. Bütün bu kıstasları değerlendirdiğinde arama sayfasında dizilen siteler sonuç olarak karşımıza çıkıyor.

Ancak google u google yapan en önemli şey, bu algoritmaların dinamik olması. Neredeyse her gün google bu kıstasların gerek oranlarını gerek kendilerini devamlı değiştiriyor. Dolayısı ile oturup tam google u çözdüm dediğinizde tekrar birinci basamağa geri dönmüş oluyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder